Съобщение за ОС

Общо събрание

София

На основание чл.12, ал.2, т.2 и чл.15, ал.1, т.1 от Правилника за дейността, организацията и структурата на Националното представителство на студентските съвети в Република България свиквам Общо събрание на НПСС на 16 декември 2018 г. от 10:00 часа в град София с домакин Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, Аула Максима, зала 400.

.

НПСС подписа споразумение за сътрудничество с Национално сдружение "Младежки глас"

В Бургас председателят на Националното представителство на студентските съвети /НПСС/ Яна Вангелова и Председателя на Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ Тодор Йосифов официално подписаха документ, с който подкрепиха сътрудничество си.

Дълги години на различните съвместни проекти свързани с активностите на студентите и младите хора в България, затвърждават и укрепват отношенията между организациите.

„Нашата съвместна дейност е неофициална от много време. Като обединител на студентските съвети в България, ние имаме отговорност да защитаваме техните интереси и да намираме най-добрият път за развитие. От съществено значение е да си сътрудничим с организации имащи еднакви интереси. Споразумението за партньорство ни дава енергията да продължим към желаната посока” - споделя Яна Вангелова, председател на НПСС.

Снимки от събитието

„Младото поколение трябва да се обединява, да върви напред заедно по пътя на своите идеи и да бъде в тясно сътрудничество с различни организации. Само обединени заедно, ние младежите можем да постигнем набелязаните цели.

Младежките идеи са ключът към едно по-добро бъдеще за нас. Нашият дух и неспиращ ентусиазъм трябва да бъде моторът, който да задвижва страната ни. Нашето сътрудничество с Националното представителство на студентските съвети е факт години назад и ще продължи, и занапред” - заяви лидерът на "Младежки глас" Тодор Йосифов.

Двете организации продължават да работят усилено по проекти и събития за младите хора. Осъществили редица съвместни кръгли маси, обучения, кампании, каузи и активности тепърва двете организации са готови за още такива и в бъдеще. Именно тях можете да намерите на страниците в интернет и социалните мрежи.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС подписа споразумение за сътрудничество с Национално сдружение "Младежки глас"

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова