Написана от

10 ИЗДАНИЕ НА УНИВЕРСИТЕТСКИ ЗИМНИ ИГРИ И ЗИМЕН УНИВЕРСИТЕТ 2018г.

Националното представителство на студентските съвети и Асоциацията за университетски спорт “Академик” организират юбилейното издание на Университетските зимни игри и Зимен университет 2018г. в к.к. Боровец

За десета поредна година Националното представителство на студентските съвети (НПСС) съвместно с Асоциацията за университетски спорт “Академик” организират УЗИ и Зимен университет 2018г. Събитието ще се проведе в периода 11 до 15 март 2018г. в к.к. Боровец.

По време на Университетските зимни игри студенти от цялата страна ще премерят сили в състезания по ски алпийски дисциплини, ски бягане, ски рали, сноуборд, шейни и зимна щафета. Междувременно в програмата на Зимен университет са включени лекции, част от “Академия 18-1” на Националното представителство на студентските съвети. Лектори ще бъдат доц. Мария Фъртунова, проф. д-р Ангел Смрикаров - директор на Центъра по образователни технологии при Русенския университет, Красимир Стоянов от ПСС на БЧК и Пенка Цветкова от фондация BCause.

Събитията се реализират с подкрепата и участието на Министерство на образованието и науката и Министерството на младежта и спорта.

Официалната церемония по откриване ще се проведе на 11 март от 19:00ч. на пистата пред хотел Рила в к.к. Боровец.

За повече информация: Станимир Бояджиев, НПСС - 0897 473 574

Подробности и програма може да видите на www.winter.npss.bg 

winter

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини 10 ИЗДАНИЕ НА УНИВЕРСИТЕТСКИ ЗИМНИ ИГРИ И ЗИМЕН УНИВЕРСИТЕТ 2018г.

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова