Съобщение за ОС

Общо събрание

Шумен

На основание чл.12, ал.2, т.2 и чл.15, ал.1, т.1 от Правилника за дейността, организацията и структурата на Националното представителство на студентските съвети в Република България се свиква Общо събрание на НПСС на 17 ноември 2018 г. от 10:00 часа в град Шумен с домакин Студентски съвет на Шуменски университет ''Епископ Константин Преславски'', Зала: Аула 309 на Шуменски университет.

.

Ръководството на НПСС се срещна с младежка делегация от Република Корея

Председателят на Национално представителство на студентските съвети - Яна Вангелова и членове на организацията се срещнаха с младежка делегация от Република Корея. Представителите на Република Корея е в България за 11-та поредна година.

Младежите се срещат с представителите на националната студентска общност с цел да обменят добри практики в сферата на младежките и образователни политики.

На срещата бяха обсъдени важни за двете страни въпроси, засягащи младежите в страните.

На срещата присъства и г-н Христиан Даскалов - Директор на Националния студентски дом, в който се помещава централата на НПСС. Той запозна гостите от Корея с дейността на институцията и функциите на държавата спрямо студентските инициативи и дейности.

Снимки от събитието във Facebook

NASC

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Ръководството на НПСС се срещна с младежка делегация от Република Корея

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова