Съобщение за ОС

Общо събрание

Шумен

На основание чл.12, ал.2, т.2 и чл.15, ал.1, т.1 от Правилника за дейността, организацията и структурата на Националното представителство на студентските съвети в Република България се свиква Общо събрание на НПСС на 17 ноември 2018 г. от 10:00 часа в град Шумен с домакин Студентски съвет на Шуменски университет ''Епископ Константин Преславски'', Зала: Аула 309 на Шуменски университет.

.

Председателят на НПСС присъства при откриването на учебната година в Шуменски университет

Днес, 10 септември 2018 година, Председателят на НПСС – г-жа Яна Вангелова, присъства на тържественото откриване на академичната 2018/2019 година в Шуменски университет „Еп. Константин Преславски“.

Освен поздравителния адрес от името на Националната студентска организация, Вангелова имаше честта и лично да поздрави първокурсниците и да им пожелае сила и воля за бъдещи успехи.

За откриването на учебната година официален гост бе и Президентът Румен Радев, който също отправи приветствие към студентите и преподавателите и им пожела годината да бъде още по-успешна от предишните.
На добър час!

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС присъства при откриването на учебната година в Шуменски университет

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова