Съобщение за ОС

Общо събрание

Шумен

На основание чл.12, ал.2, т.2 и чл.15, ал.1, т.1 от Правилника за дейността, организацията и структурата на Националното представителство на студентските съвети в Република България се свиква Общо събрание на НПСС на 17 ноември 2018 г. от 10:00 часа в град Шумен с домакин Студентски съвет на Шуменски университет ''Епископ Константин Преславски'', Зала: Аула 309 на Шуменски университет.

.

НПСС с поредна награда от форум

Национално представителство на студентските съвети в Република България получи специална награда на „Компютърно пространство“ 2018, което се проведе на 27 октомври 2018 година.

Наградата беше връчена  в тържествената зала на Централен военен клуб на официална церемония по награждаване на победителите в конкурсната част.

НПСС беше отличено в категория „Уеб дизайн: общество и институции“. Наградата бе връчена от Росен Петков - председател на Организационния комитет на международния форум за компютърни изкуства „Компютърно пространство“ и основател на Студентско общество за компютърно изкуство (СОКИ).

От името на НПСС на церемонията присъства Ани Дикльовска – член на Изпълнителния съвет на организацията, която  изказа благодарност на организаторите на форума.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС с поредна награда от форум

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова