Съобщение за ОС

Общо събрание

Варна

На основание чл. 15 ал. 1 от Правилника за дейността, организацията и структурата на Националното представителство на студентските съвети в Република България се свиква редовно Общо събрание на НПСС на 17 Декември 2017г. от 10:00 часа в град София с домакин Военна академия "Г. С. Раковски", Аула "Раковски".

.
НПСС България - Новини от нас
Мариян Ников

Мариян Ников

Администратор

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ 8 ДЕКЕМВРИ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

Честит да бъде днешният ден – празникът на студентската общност, празникът на младостта! Пазете този дух дълги години, поддържайте младежкия си ентусиазъм, бъдете устремени към високи върхове и носете отговорност към знанието.
Следвайте мечтите си, защото успехът се крие в самите Вас! Не се спирайте пред трудностите на съвремието, а преодолявайте житейските премеждия със смелост, упоритост и достойни дела. Не преставайте да вярвате, защото всеки от Вас може да покори върхове, стига да е уверен в себе си, във възможностите си и да се потруди за реализирането на мечтите си.
Вярвам, че образованите млади хора са бъдещето, затова нека не губим време и енергия, а да бъдем целеустремени, креативни и разумни в действията си.

От името на Националното представителство на студентските съвети и лично от свое име отправям най-сърдечни пожелания за здраве, стремеж към знание, успешно реализирани планове, удовлетвореност от постигнатото и лично щастие!

Нека празничната осмо-декемврийска вечер Ви донесе много радост, настроение и приятни емоции.

Празнувайте отговорно! Весел празник!


Яна Вангелова
Председател на Национално представителство на студентските съвети в Република България

Национално представителство на студентските съвети в Република България и Висше училище по мениджмънт - Варна организират кръгла маса на тема "България като образователна дестинация - проблемите пред чуждестранните студенти".

Представителите на Националния комитет за определяне на делегатите за участие в международния фестивал на студентите и младежите в Сочи, Русия, се срещнаха с посланика на Руската федерация н.пр. Анатолий Макаров на 10 Ноември 2017 година в руското посолство в София.

Председателят на Национално представителство на студентските съвети Яна Вангелова присъства на първата открита изложба със съдействието на НПСС, която беше в партньорство със Столична община.

Председателят на Национално представителство на студентските съвети, Яна Вангелова, Иванка Димитрова от Контролен съвет на НПСС и представители на Студентски съвет на Университета за национално и световно стопанство, поднесоха венци пред паметника на Св. Паисий Хилендарски в столицата днес, по повод Деня на народните будители.

Представители на ръководството на Национално представителство на студентските съвети взеха участие в най-големият международен младежки форум в Сочи, Русия.

Понеделник, 16 Октомври 2017 11:48

НПСС партньор на форумът SlavConf.

Националното представителство на студентските съвети беше сред партньорите на първата по рода си Международна конференция за филология, бизнес и образование, която се проведе в аулата на СУ "Св. Климент Охридски".

С грандиозен концерт в Студентски град днес, 13 Октомври /Петък/ 2017 година, беше даден стартът на кампанията за изграждане на културен център в район "Студентски" на Столична община.

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

От името на Националното представителство на студентските съвети в Република България и от свое име поднасям искрени поздравления по случай тържественото откриване на учебната 2017/2018 година.

Близо 400 студенти от над 25 университета от страната ще се включат в юбилейното ХV-то издание на Летен университет, което стартира на 23 август 2017 година.

Страница 1 от 38

Партньори

Вие сте тук:Начало Мариян Ников

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова