С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

ИЗБИРАТ СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА 2012

ИЗБИРАТ СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА 2012

Печат Е-мейл
(0 гласа)
В навечерието на студентския празник ще бъде избран и Студент на годината за 2012 година.
С мега спектакъл, на 04 Декември в зала 3 на НДК, с участието на български поп изпълнители ще бъде съпроводена и церемонията по награждаването на най-изявените студенти в България. Събитието се организира за шеста поредна година от Националното представителство на студентските съвети и е под патронажа на Министър – председателя на Република България Бойко Борисов.
 
Председател на журито, определило призьорите в съответните категории и Студент на годината 2012, е проф. Сергей Игнатов – Министър на образованието, младежта и науката.
Гости на церемонията ще бъдат г-н Тотю Младенов – Министър на труда и социалната политика, г-жа Десислава Атанасова – Министър на здравеопазването, г-н Свилен Нейков – Министър на физическото възпитание и спорта, г-жа Йорданка Фандъкова - кмет на Столична община, представители на държавните институции, Ректори на Висши училища, представителите на бизнеса и студенти.
 
За доброто настроение на гостите ще се грижат Графа, Криско, Теди Кацарова, Дамян Попов, Десс, Кристо, Рафи, Тодор Гаджалов, Dj Diass, Deep Zone, Дивна, Богомил, Бобо, Voice of Boys, Ангел и Моисей, Лора Караджова, Маги Джанаварова, Играта и Лео, Сани Алекса, Били Хлапето, Цвети Радойчева и др.

За контакти

02 4414 990