С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

НПСС организира среща на чуждестранните студенти във Варна

НПСС организира среща на чуждестранните студенти във Варна

Печат Е-мейл
(0 гласа)

Национално представителство на студентските съвети в Република България и Висше училище по мениджмънт - Варна организират кръгла маса на тема "България като образователна дестинация - проблемите пред чуждестранните студенти".

 

Събитието ще се проведе на 17 Ноември /Петък/ 2017 година от 17:00 часа в Конферентна зала, ет. 4 на Висше училище по мениджмънт - Варна, ул. "Оборище" №13А

В рамките на събитието ще бъдат представени и обсъдени проблемите на чуждестранните студенти в България, както и механизмите за разрешаването им.

Целта на темата е да бъдат поставени параметри за разработване на стратегия за подобряване на образователната среда на чуждестранните студенти, както и механизми за формиране на препоръки към отговорните институции за подобряване на общата визия за привличане на чуждестранни студенти в България.

Сред гостите на събитието ще бъдат студенти от Висше училище по мениджмънт, ректори, представители на академичните общности, представители на Студентските съвети, НПСС, представители на институциите в България.

Следвайте ни във Facebook


За контакти

02 4414 990