С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

НПСС беше домакин на работна среща с ESTIEM

НПСС беше домакин на работна среща с ESTIEM

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Председателят на Националното представителство на студентските съвети – Даниел Парушев беше домакин на работна среща с организацията на Европейски студенти по индустриално инженерство и мениджмънт – София.
Работната среща се организира във връзка с водената от ръководството политика за прозрачност при формирането на политики и отношения с неправителствения сектор и институциите в страната. На срещата присъства още г-н Илиян Кордев – Председател на Студентски съвет при Технически университет – София и член на Контролния съвет на НПСС. От страна на гостите в срещата участваха г-н Борис Забунов -зам.-председател на ESTIEM на локална група и г-жа Божидара Панайотова - председател на ESTIEM на локалната група в София.
Снимки от срещата
Председателят на НПСС Даниел Парушев изрази задоволството си от работата на организацията, която дейност достига до иновативни и креативни студенти от Техническия университет в София. Парушев изрази мнение, че общността трябва да бъде разширена, като се даде възможност на по-голяма част университети от страната да членуват, като единственото изискване е да осъществяват обучение в сферата на индустриалното инженерство и мениджмънт чрез прилагане на инженерни и организационни умения. Така ще се даде възможност на повече студенти да участват в организацията.
Предстои двете организации да подпишат меморандум за сътрудничество.
От 2001 ESTIEM LG Sofia е част от голямото семейство на European Students of Industrial Engineering and Management, включващо в себе си студенти от 74 университета в 26 държави из Европа. Организацията цели развитието на всички студенти с интереси към индустриалното инженерство и мениджмънт чрез прилагане на инженерни и организационни умения. ESTIEM е несъмнено допълнение с добавена стойност към университетското образование, изразяващо се в полезно взаимодействие с университета, студентски организации и компании в проекти и инициативи на локално и международно ниво. Организацията подобрява средата около себе си по интуитивен и последователен начин.
Повече за дейността на организацията може да видите на адрес: https://www.facebook.com/ESTIEM.Sofia

За контакти

02 4414 990