С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Председателят на НПСС на посещение в Габрово за дните на кариерата в ТУ

Председателят на НПСС на посещение в Габрово за дните на кариерата в ТУ

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България – Даниел Парушев посети ТУ-Габрово по случай форума „Дни на кариерата”, в който студенти се срещат с бизнеса, за да обсъдят взаимните си интереси и възможности за стаж и работа.
Снимки от събитието
Дните на кариерата по ключови направления информационни технологии, комуникации и аутсорсинг се проведоха при засилен интерес от страна на бизнеса и студентите. Поради ограниченията, свързани с разпространението на Ковид-19, събитието се проведе на открито, а за участниците бяха осигурени всички необходими условия за безопасност.
Председателят на НПСС Даниел Парушев коментира със задоволство факта, че студентите са активни в процеса при търсенето на своята реализация и стажантски програми. Бизнесът има голяма роля при формирането на процесите на търсене и предлагане, коментира още Парушев.
Участниците във форума имаха възможност да разгледат технологичната база на Технически университет – Габрово, както и да бъдат свидетели на тестови симулации.

За контакти

02 4414 990