С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Модернизацията на висшите училища трябва да бъде с участието на бизнеса

Модернизацията на висшите училища трябва да бъде с участието на бизнеса

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Банка ДСК оборудва с модерна озвучителна техника и високотехнологична мултимедия учебна зала „101 К“ в най-новия Корпус „К“ на УНСС. Инициативата се реализира в рамките на дългогодишното успешно партньорството между двете институции. Хайтек съоръженията ще допринесат за подобряване качеството на учебния процес и развиване на съвременни интерактивни образователни практики.

Озвучителната система е изцяло цифрова, с възможност за управление на отделните съоръжения посредством тъч панел. Цялостното решение дава възможност за лесно менажиране чрез сценарии, комбиниращи повече от едно действие и значително улеснява образователния и презентационния процес.
При официалното предаване на оборудването присъстваха проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики на УНСС и Даниел Парушев, председател на Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС), а от страна на Банка ДСК Върбан Радков, директор на дирекция „Партньорства, централизирани продажби и алтернативни канали за дистрибуция“ и Анна Терзиян, експерт бизнес развитие в банката.

За контакти

02 4414 990