Печат на тази страница
Председателят на НПСС участва в годишна конференция на УНСС

Председателят на НПСС участва в годишна конференция на УНСС

Публикувана в Новини.

(0 гласа)
Председателят на НПСС – Даниел Парушев участва в годишната конференция на катедра „Икономикс“ на тема „Икономически предизвикателства: криза, възстановяване, устойчивост“. Утвърденият научен форум се провежда под патронажа на ректора на УНСС - проф. д-р Димитър Димитров, а специален гост на събитието беше г-н Атанас Пеканов, заместник министър-председател по управление на европейските средства.
На форума присъстваха още представители на работодателите, на синдикатите, на централната и местната власт, и на неправителствени организации. Гости бяха и доц. д-р Михаил Мусов, зам.-ректор по научноизследователска дейност и международно сътрудничество, и доц. д-р Росен Кирилов, зам.-ректор по дигитализация и киберсигурност.
Председателят на Националното представителство на студентските съвети обърна внимание, че националният елит на държавата е тук. Той сподели, че темите за висшето образование на конференцията са предизвикали неговия интерес. „Тези теми са изключително важни, ако искаме да бъдем добър университет и да създаваме добри кадри“.