Печат на тази страница
Ръководството на НПСС посети Denta Prime във Варнa

Ръководството на НПСС посети Denta Prime във Варнa

Публикувана в Новини.

(0 гласа)
Ръководството на НПСС посети най-голямата и високотехнологична дентална клиника в Европа. Посещението на ръководството на НПСС е по инициатива на мениджърите на DentaPrime, които искат да си партнират с националната студентска организация по намирането на мотивирани млади хора, които биха искали да станат част от екипа на най-модерната и бързо развиваща се технологична дентална клиника в Европа.
Снимки от събитието
В рамките на своето посещение, ръководството на НПСС имаше възможността да се запознае с високостандартизираната база на клиниката в близост до кв. Виница, Варна. Членовете на организацията бяха запознати с политиката на компанията по отношение на търсене на персонал, както и с технологиите на лечение на пациентите.
Дентапрайм оперира на 3 пазара - България, Великобритания и т.нар. ДАХ регион (Германия, Австрия, Швейцария). След откриването на новия център за лечение в гр. Варна през 2020 г. тя се превръща в най-голямата частна дентална клиника в Европа с 57 кабинета и капацитет от над 12 000 пациента годишно. Едновременно с това компанията става един от големите работодатели в района. За да покрие нуждите си от квалифициран персонал, клиниката си партнира активно с университети в страната и поддържа активни връзки с висши училища в ЕС, от където наема медицински специалисти в областта на дентална медицина, зъботехника, образна диагностика, както и специалисти за обслужване на пациентите преди и след лечение. Денталните специалисти работят с изцяло дигитален протокол за лечение на пациентите с помощта на най-съвременната техника за интраорално сканиране 3Shape, 3D принтери, компютърни томографи от най-ново поколение.