С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Националното представителство на студентските съвети отличи фестивала „Пясъчни творения“

Националното представителство на студентските съвети отличи фестивала „Пясъчни творения“

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Детският фестивал „Пясъчни творения“ стана носител на първата специална награда за доброволческа мисия на Националното представителство на студентските съвети (НПСС).
Фестивалът бе номиниран в седмото издание на инициативата „Мисия доброволец – (не)възможна“ на екипа на дирекция „Младежки политики“ към Министерството на младежта и спорта. Наградата и диплом за участие на Мартин Кръстев връчи на специална церемония г-н Дниел Парушев - Председаел на НПСС и служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева.
Снимки от събитието
На събитието, което тази година се организира в партньорство с Национално представителство на студентските съвети, Студентския съвет при Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Българския младежки Червен Кръст и Националния младежки форум, присъстваха служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, заместник-министърът на младежта и спорта Петър Бучков, изпълнителният директор на Центъра за развитие на човешките ресурси Михаил Балабанов и председателят на Държавната агенция за закрила на детето д-р Теодора Иванова.
Мартин Кръстев изрази благодарност към Жени Михайлова – директор на Държавен културен институт – Културен център „Двореца“ в Балчик, който бе домакин на първите шест издания на детския фестивал, към курортен комплекс „Албена“, където се състоя тазгодишното седмо издание, на участниците в организацията на форума и на всички, които са го подкрепили по време на онлайн гласуването.

За контакти

02 4414 990