С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

НПСС на посещение в община Елин Пелин

НПСС на посещение в община Елин Пелин

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Представителна делегация на НПСС посети община Елин Пелин и се срещна с кмета на града - доц. д-р инж. Ивайло Симеонов.
Ръководството на Националното представителство на студентските съвети проведе работна среща с доц. д-р инж. Ивайло Симеонов, кмет на община Елин Пелин и председател на НПСС в мандат 2000-2002г. .
Срещата, инициирана от НПСС, е във връзка с водената от ръководството на организацията политика за прозрачно управление и активен диалог с националните местни институции.
Снимки
Ръководството на НПСС беше представлявано от неговия председател - Даниел Парушев и членовете на Изпълнителен съвет: Симона Михайлова – представител на Международно висше училище, Преслава Петранова – представител на Национална художествена академия, Антонио Дачовски – председател на Контролния съвет и представител на Национална музикална академия „проф. Панчо Владигеров“, Мария Андонова – член на контролния съвет и представител на Национална академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“, Ангел Стойков – съветник на НПСС и представител на Университет за национално и световно стопанство, Емилия Хинков – редактор в НПСС и представител на Университет по архитектура, строителство и геодезия.
По време на срещата представителите на НПСС в мандат 2022 – 2024г. се пренесоха в годините преди създаването на Представителството на студентските съвети, което днес вече е Национално представителство на студентските съвети.
Доц. Симеонов запозна лидерите на студентската младеж с ключови моменти от историята на организацията, както и водените фундаментални политики за изграждането на вече стабилната днес организация .
Днес, 23 години по-късно, председателят на НПСС г-н Даниел Парушев благодари на кмета на община Елин Пелин за свършеното през годините, изграждайки стълб на стабилност и ценности при защитаване интересите на студентите в България.
Доц. Симеонов изрази пълната си подкрепа към ръководството на НПСС и подчерта, че организацията ще остане завинаги в сърцето му и тя може да разчита винаги на неговата подкрепа.

За контакти

02 4414 990