С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Президентът Радев с послание към студентите

Президентът Радев с послание към студентите

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Президентът на Република България г-н Румен Радев отправи своето послание към Националното представителство на студентските съвети и студентската общност в „златната“ книга за послания към организацията.
С послание към студентската общност и НПСС президентът на Република България беше първият отправил своите пожелания в „златната“ книга на НПСС. Президентът на Република България отправи своите пожелания към студентската младеж. В изписаните редове президентът подчертава, че студентите са надеждата за по-добра България, вярвайки в успеха им, защото той е призвание на всеки един млад човек.
Ето и цялото послание:
„Уважаеми членове на НПСС,
Скъпи студенти,
За мен е чест първи да пиша в тази прекрасна книга. Надявам се тя да се превърне в символ и доказателство за важната роля, която студентската общност в България има за развитието на държавата.
Искам да изпратя ясно послание към Вас:
Вие сте нашата надежда за по-добра България!
Вие, българските студенти, сте интелигентни, креативни, можещи. Бъдете носители на доброто и знанието! Разпространявайте ги! Убеден съм, че ще успеете, защото това е Вашето призвание.
Благодаря за вдъхновението, което винаги сте били и ще продължавате да бъдете за президентската институция и за мен самия.
Желая Ви успех!“

За контакти

02 4414 990