С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Председателят на НПСС участва във форум Кариера УНСС 2023

Председателят на НПСС участва във форум Кариера УНСС 2023

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Голям кариерен форум се организира в УНСС, който даде възможност на студентите да се запознаят с условията за работа във водещи компании. Кариера УНСС 2023 се организира за VIII път от Студентския съвет при УНСС и Междууниверситетския център за кариерно развитие, съвместно с платформата за обяви за работа Rabota.bg, част от Investor Media Group. При откриването на събитието участва и Даниел Парушев – председател на НПСС.
Това пролетно издание събра 32 водещи компании на българския и международен пазар, които разположиха своите щандове във фоайето на УНСС.
Новоизбраният председател на Студентския съвет Илиян Чабуклийски тържествено откри Кариера УНСС 2023 с думите: „Радостен съм, че днес бизнесът е в коридорите на нашия университет и е притегателен център за едни от най-големите компании и студентите ще могат да намерят място за стаж или работа в тях“.
Даниел Парушев, председател на Националното представителство на студентските съвети, акцентира върху уникалността на форума. „Радвам се, съм поканен да бъда част от този форум, който се превърна в една традиция за УНСС. Днес виждаме хиляди студенти на едно място заедно с бизнеса и това е обратната връзка на положените усилия на организаторите. Безспорен факт е, че бизнесът търси и има нужда именно от студентите с добри резултати в своето образование, търсещи нови предизвикателства и развитие. Този форум дава възможност на колегите-студенти да останат в страната. Реализацията на младите хора в България е възможна, защото имаме международни и големи български компании, които видимо се интересуват от активните млади хора“, каза той.

За контакти

02 4414 990