С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Председателят на НПСС беше гост на тържественото откриване на учебната година в УНСС

Председателят на НПСС беше гост на тържественото откриване на учебната година в УНСС

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Националният, европейският и студентският химн "Gaudeamus igitur" дадоха началото на тържествената церемония в най-големия икономически университет в Югоизточна Европа. На тържеството присъства лично председателят на Националното представителство на студентските съвети, който поздрави академичната и студентска общност на УНСС, чийто представител е в НПСС.
Тържествената част на откриването на учебната 2023/2024 година се проведе в аула Максима на Университет за национално и световно стопанство.
Снимки
„Изключително съм горд, че през последните четири години видяхме една нова визия в развитието на УНСС. Не само откриването на новия корпус, но и подобряването на залите, материалната база, общежитията са една от заслугите на това ректорско ръководство.“, каза Даниел Парушев - председател на Националното представителство на студентските съвети.
Той е представител на Университета за национално и световно стопанство и Председател на НПСС в мандати 2020-2022 и 2022-2024 година.
На тържественото откриване в аула „Максима“ бяха представители на Академичния съвет, заместник-ректорите проф. д-р Матилда Александрова-Бошнакова, доц. д-р Михаил Мусов, проф. д-р Цветана Стоянова, доц. д-р Росен Кирилов, помощник-ректор проф. д. ик. н. Кирил Стойчев, проф. д-р Лалко Дулевски - председател на Общото събрание на УНСС, проф. д-р Даниела Фесчиян - председател на Контролния съвет на УНСС, декани, ръководители на катедри, главни секретари, преподаватели, служители, представители на Съвета на настоятелите на УНСС, кмета на район „Студентски“ - Петко Горанов, кмета на община Костинброд - Трайко Младенов. Присъстваха и ректори на висши училища, партньори от работодателски организации, сред които Васил Велев, председател на Управителния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България и други.

За контакти

02 4414 990