С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

НПСС връчи почетно отличие на Студентски съвет на НМА

НПСС връчи почетно отличие на Студентски съвет на НМА

Председателят на Студентски съвет на Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров – Антонио Дачовски получи почетно отличие от ръководството на Националното представителство на студентските съвети в Република България по случай 25 години от учредяването на студентското представителство на НМА.
Почетната награда връчи лично председателят на НПСС – Ангел Стойков, който поздрави гостите на събитието в Националния музикален театър. Тържественото отбелязване на годишнината беше отбелязано с премиерния спектакъл на най-новата копродукция между Национален музикален театър “Стефан Македонски" и Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" - "Страната на усмивките".

Продължава...

НПСС партньор на националната кампания „Младите с малките“ за поредна година

НПСС партньор на националната кампания „Младите с малките“ за поредна година

Денят на детето беше повод отново студентската общност да подаде ръка на по-малките в пътешествието им към нови знания и детски мечти. Националното представителство на студентските съвети в Република България за поредна година беше партньор на националната кампания „Младите с малките“, която традиционно се провежда от Университета по библиотекознание и информационни технологии. Събитието, което събра малчугани, родители и студенти се проведе на 01 Юни – Денят на детето на две локации. Над 700 комплекта с детски книжки, флумастери, цветни моливи и блокчета за рисуване бяха раздадени на децата в Пловдив и София.
Локациите на организаторите от НПСС и УНИБИТ бяха така добре разпределени, че да зарадват малчуганите и да дарят усмивки на всички тях.

Продължава...

Денят на Ботев отбелязаха от НПСС

Денят на Ботев отбелязаха от НПСС

За поредна година представителна делегация на студентите от Националното представителство на студентските съвети в Република България поднесе венци и цветя пред паметника на Христо Ботев в град Калофер. Делегацията на НПСС, водена от Ангел Стойков – председател на НПСС, почете подвига на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България в град Калофер на 02 Юни 2024 година. В делегацията се включиха и представители на студентските съвети на висшите училища в градовете София и Велико Търново, Пловдив, Габрово и Благоевград. Цветя поднесе и д-р Даниел Парушев - председател на Националното представителство на студентските съвети в мандат 2020-2024 година, който беше част от делегацията на НПСС. С тържествен поход приключи честването на 02 Юни - Денят на Ботев.

Продължава...

XIRO.BG и НПСС подписаха споразумение

XIRO.BG и НПСС подписаха споразумение

XIRO.BG и Националното представителство на студентските съвети (НПСС) подписаха споразумение за партньорство в рамките, на което двете страни ще си партнират за популяризирането на събития. Документът бе официално подписан от г-н Александър Трендафилов – Управляващ директор на „Ксиро“ ЕООД и г-н Ангел Стойко - председател на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Партньорството е за срок от 2 години с възможност за разгръщане на дейностите на двете страни по теми, които са полезни за студентската общност.

Продължава...

НПСС участва в национална конференция за туризма

НПСС участва в национална конференция за туризма

Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България взе участие в Националната конференция „Модерните маркетинг, реклама и комуникация – изборът на поколенията Y и Z“.
Националната конференция „Модерните маркетинг, реклама и комуникация – изборът на поколенията Y и Z“ се проведе в Университет по библиотекознание и информационни технологии и се организира с подкрепата на Министерството на туризма и от Националния борд по туризъм, Националното представителство на студентските съвети и Българската стопанска камара. Събитието даде възможност за дискусия и формулира цялостната визия и модел за комуникация на институциите с младите хора.

Продължава...

За контакти

02 4414 990