С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

НПСС част от Обществения съвет към МОМН

НПСС част от Обществения съвет към МОМН

Печат Е-мейл
(0 гласа)
На 17 май 2013 г., в Министерството на образованието, младежта и науката се проведе първа среща на новоучредения Обществен съвет като консултативно звено към министъра на образованието, младежта и науката.
Две от основни теми, по които ще се съсредоточат бъдещите разисквания и които са били обект на оживени публични обсъждания ще бъдат: проектът на Закон за предучилищното и училищното образование и концепцията на оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж".
Общественият съвет се състои от 10 неправителствени организации, от 9 представители на МОМН, представящи съответни специализирани дирекции, които разработват политиките в МОМН и всички организации, които са представени в oтрасловия съвет. НПСС е единствената организация, представляваща и защитаваща българските студенти, която участва в Обществения съвет.
В процеса на обсъжданията НПСС ще продължи да работи и да отстоява исканията на студентската общност.
 
При интерес, предложения или мнения може да ни пишете на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За контакти

02 4414 990