С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Ректорът на МУ-Плевен беше домакин на среща с НПСС

Ректорът на МУ-Плевен беше домакин на среща с НПСС

Печат Е-мейл
(0 гласа)

Проф. д-р Славчо Томов беше домакин на срещата с председателя на НПСС – Даниел Парушев. Срещата между двете институции е по инициатива на Национално представителство на студентските съвети и е във връзка с поетите от председателя на НПСС ангажименти да създаде условия за уверена прозрачност при работата на организацията и отношенията и с Висшите училища в мандат 2020-2022 година

Снимки от срещата
В срещата от страна на НПСС присъства Даниел Парушев – Председател на НПСС и Константина Каракадиева – член на Изпълнителния съвет на организацията и председател на Студентски съвет на Медицински университет – гр. Плевен.
На срещата страните обсъдиха обучението на студентите в онлайн среда във висшето училище, както и възможностите за обучение в хибридна форма. Ректорът проф. Томов изрази задоволство от работата си със студентите и похвали Студентския съвет. Той подчерта, че висшето училище работи за усъвършенстване на материалната база и потенциала на академичната среда.
По време на разговора двете страни разговаряха за бъдещи съвместни инициатива, а от ръководството на висшето училище изразиха желание НПСС да се включи в международен студентски фестивал на изкуствата през 2021 година.
По време на посещението председателят на Студентски съвет Константина Каракадиева показа на гостите от НПСС материалната база и условията, в които студентите се обучават.


За контакти

02 4414 990