С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Представители на НПСС се срещнаха с командването на ВВВУ „Георги Бенковски“

Представители на НПСС се срещнаха с командването на ВВВУ „Георги Бенковски“

Печат Е-мейл
(0 гласа)

Началникът на ВВВУ „Георги Бенковски“ бригаден генерал Юлиян Радойски се срещна с Председателя на НПСС и представител на УНСС - Даниел Парушев и Константина Каракадиева – член на Изпълнителния съвет на организацията и председател на Студентски съвет на Медицински университет –Плевен.

На срещата, инициирана от НПСС, бяха обсъдени актуални проблеми на спецификата на взаимоотношенията между курсанти и студенти и командно-преподавателския състав във възстановеното от началото на 2020 г. висше авиационно училище. Специално внимание бе отделено на възможностите за подобряване социалния статус на младите хора чрез търсенето на съвместни проекти между министерство на отбраната и министерство на образованието с медиаторската подкрепа на НПСС.
Председателят на НПСС Даниел Парушев оцени високо активната позиция на председателката на Курсантско-студентския съвет курсант старшина инж. Ани Русева във форумите на НПСС.
В тази първа по рода си среща участваха и заместник–началникът по административната част и логистиката полковник Данаил Диков, помощник-ректорът инж. Ангел Георгиев ,и.д. декан на факултет „Авиационен“ доц. д-р инж. Даньо Лалов , началникът на служба „Връзки с обществеността“ м-р Горин Горанов.
ВВВУ „Георги Бенковски“ ще участва с номинации на свои курсанти в авторитетния конкурс , организиран от НПСС – „Студент на годината“.


За контакти

02 4414 990