С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Филиалът на ТУ-София в Пловдив беше домакин на работна среща с НПСС

Филиалът на ТУ-София в Пловдив беше домакин на работна среща с НПСС

Печат Е-мейл
(0 гласа)

Филиалът на Технически университет – София, който е с база в Пловдив беше домакин на работна среща между НПСС, Студентски съвет на ТУ-София, филиал Пловдив и академичното ръководство на структурата.

Председателят на НПСС Даниел Парушев се срещна с директора на филиала - проф. д-р инж. Въльо Николов и зам.-директора доц. д-р Никола Шакев. В срещата участва и г-жа инж. Атидже Жребичкалиева, която е председател на студентското представителство във филиала.
На срещата, инициирана от НПСС, бяха обсъдени множество теми, които са свързани с обучението в електронна среда, програмите, които развива пловдивската структура на Технически университет – София, както и социално-битовите условия, в които живеят студентите.
В разговора бяха засегнати темите, които са отдавна болезнени за пловдивските студенти, а именно лошите битови условия, които предлагат родните университети. На срещата страните изложиха вижданията си за работа в посока подобряване на социалната и битова среда, както и материалната база за обучение на студентите.
Ръководството на филиала се похвалиха с успехите на своите студенти пред гостите и подчертаха, че към момента структурата развива успешни програми, към които има голям интерес от младите хора.
От своя страна председателят на НПСС изрази готовност за сътрудничество с ръководството, както и подкрепа при следващ цикъл на ремонтни дейности, които са необходими не само в Пловдив, но и в други бази на висшите училища в страната.


За контакти

02 4414 990