С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

НПСС беше домакин на подписването на стратегическо сътрудничество с ESTIEM

НПСС беше домакин на подписването на стратегическо сътрудничество с ESTIEM

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Председателят на Националното представителство на студентските съвети – Даниел Парушев беше домакин на подписване на договора за стратегическо сътрудничество с организацията на Европейски студенти по индустриално инженерство и мениджмънт – София.
Сътрудничеството се подписва във връзка с водената от ръководството политика за прозрачност при формирането на политики и отношения с неправителствения сектор и институциите в страната, както и за търсене за междуконтинентална практика и стаж за студентите във всички области на образованието и науката. От страна на гостите споразумението беше подписано от г-н Борис Забунов -вицепрезидент на ESTIEM на локална група и г-жа Божидара Панайотова - президент на ESTIEM на локалната група в София.
Председателят на НПСС Даниел Парушев изрази отново задоволството си от поставянето на пресечни точки в работата на двете организации.
От 2001 ESTIEM LG Sofia е част от голямото семейство на European Students of Industrial Engineering and Management, включващо в себе си студенти от 74 университета в 26 държави из Европа. Организацията цели развитието на всички студенти с интереси към индустриалното инженерство и мениджмънт чрез прилагане на инженерни и организационни умения. ESTIEM е несъмнено допълнение с добавена стойност към университетското образование, изразяващо се в полезно взаимодействие с университета, студентски организации и компании в проекти и инициативи на локално и международно ниво. Организацията подобрява средата около себе си по интуитивен и последователен начин.
Повече за дейността на организацията може да видите на адрес: https://www.facebook.com/ESTIEM.Sofia

За контакти

02 4414 990