С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Председателят на НПСС връчи награди на спортния турнир на УНСС по случай 30 години Студентски съвет

Председателят на НПСС връчи награди на спортния турнир на УНСС по случай 30 години Студентски съвет

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Над 200 студенти взеха участие в спортния турнир, организиран за поредна година от Студентски съвет при УНСС. С официална церемония, на която бяха наградени победителите, приключи тазгодишната спортна инициатива. На нея присъстваха Даниел Парушев – Председател на Национално представителство на студентските съвети, проф. д-р Цветана Стоянова, заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики на УНСС, доц. Драгомир Стефанов, главен секретар по социално-битови въпроси на учащите и чуждестранни студенти и бивш Административен директор на НПСС, г-н Ангел Стойков, председател на Студентски съвет при УНСС, Васил Чакърдъков, старши мениджър на Southwestern advantage и г-н Петър Илиев, старши преподавател в катедра „Физическо възпитание и спорт”.
Снимки от събитието
В своето изказване пред студентските спортисти, председателят на НПСС Даниел Парушев изрази възхищението си от многобройните участници и заяви: „Това е един от студентски съвети в България, които не спират активно да наблягат на спорта, дори и по време на пандемия. Адмирации за всички участници, които се включиха в състезанията”.
По традиция спортният турнир се проведе в следните категории спорт: футбол, баскетбол, тенис на маса, маратон и стрийт фитнес, като участниците имаха възможност да се състезават помежду си в рамките на два дни.

За контакти

02 4414 990