С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Среща на ръководствата на НСА и НПСС

Среща на ръководствата на НСА и НПСС

Печат Е-мейл
(0 гласа)
В продължение на ползотворното си сътрудничество в кабинета на ректора се проведе работна среща между ръководствата на Национална спортна академия „Васил Левски“ и Националното представителство на студентските съвети в Република България.
Проф. Николай Изов запозна председателя на НПСС, Даниел Парушев със състоянието на базата, с предприетите ремонтни дейности, с проблемите, свързани с учебния процес и обучението на студентите в епидемичната обстановка към момента и благодари за подкрепата при осигуряването на средствата за ремонт на общежитието на Академията – бл. 61 в Студентски град.
От своя страна лидерът на студентите в България заяви готовността си да продължава да защитава интересите на висшите училища. Той сподели желанието на по-голямата част от студентската общност у нас за присъствено обучение, което получи подкрепа и от ръководството на Спортната академия. Стана ясно, също така, че НПСС ще отстоява пред изпълнителната власт промяна в Закона за бюджета за 2022 година за увеличаване на финансирането на висшите училища.
В знак на благодарност за съдействието и подкрепата при организацията и провеждането на лятната универсиада „Летен университет“ 2021 Даниел Парушев връчи на проф. Николай Изов почетния знак на Националното представителство на студентските съвети.

За контакти

02 4414 990