С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Откриха форум "Кариери УНСС 2022"

Откриха форум "Кариери УНСС 2022"

Печат Е-мейл
(0 гласа)
За шеста поредна година в УНСС се проведе бизнес-форумът „Кариера УНСС 2022“. Той се организира от Студентския съвет при УНСС и Rabota.bg с подкрепата на Междууниверситетския център за развитие на кариерата. Идеята на проекта е да се създадат реални предпоставки за ускоряване на връзката между бизнеса, университета и професионалното развитие на студентската общност на УНСС.
Снимки от събитието

Последният кариерният форум през 2021 г. беше в хибриден формат и даде шанс на близо 1000 студенти онлайн и присъствено да се срещнат и да поговорят с HR специалисти на близо 40 фирми от бизнеса, за да стартират своята кариера. Всеки един от студентите имаше възможност да посети презентацията на конкретна компания, за да чуе полезни съвети и възможности за кариерно развитие.
Тази година „Кариера УНСС 2022“ беше още по-вдъхновяващо, както за компаниите, така и за кандидатите. На официалното откриване присъстваха проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, Ангел Стойков, председател на Студентския съвет, Атанас Димитров, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата, Даниел Парушев, председател на НПСС и Анета Христова, мениджър на Rabota.bg.
Г-н Даниел Парушев, председател на Националното представителство на студентските съвети (НПСС), изказа респекта и уважението си към Студентски съвет на УНСС, които са успели за поредна година да организират „Кариера УНСС 2022“ и са единственият университет, който за толкова кратко време, предвид пандемията, организират отново по един блестящ начин присъствено шестото издание. „Студентският съвет на УНСС е най-добрият в страната и в него участват най-добрите студенти“, подчерта г-н Парушев. Той уточни, че на събитието има 40 компании, което е предпоставка за добре свършена работа и студентите ще могат да се срещнат с реалния бизнес.
„Кариера УНСС 2022“ събра на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Компании от сферата на ИТ, консултантски фирми, рекламни агенции, производители, търговски фирми, финансови институции, банки и телекомуникации участваха в събитието.

За контакти

02 4414 990