С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Наградиха победителите от спортната инициатива на УНСС

Наградиха победителите от спортната инициатива на УНСС

Печат Е-мейл
(0 гласа)
С официална церемония, на която бяха наградени победителите, приключи спортната инициатива, организирана от Студентския съвет при УНСС. Събитието уважи лично г-н Даниел Парушев, председател на Национално представителство на студентските съвети в Република България. На церемонията присъстваха още г-н Ангел Стойков, председател на Студентски съвет при УНСС, проф. Цветана Стоянова, зам.-ректор на УНСС, доц. Драгомир Стефанов, главен секретар по социално-битови въпроси на учащите и чуждестранни студенти, Даниел Деянов и Василена Георгиева, представители на компания “Фантастико”, която бе един от главните спонсори на събитието.
Снимки от събитието
Тазгодишното издание на Студентските спортни игри включваше освен традиционните дисциплини: футбол, тенис на маса, маратон и стрийт фитнес, и шахмат.
Г-н Даниел Парушев поздрави участващите студенти и сподели: „Това е един от малкото студентски съвети в България, които не спират активно да наблягат на спорта. Адмирации за всички участници, които се включиха в състезанията.”
Купата от футболната надпревара грабна отборът на „Четниците“, който на големия финал премери сили с „Опълченците на 33“, оставяйки за тях среброто. За третото място се бориха отборите на „Комплексарите“ и „Six Beers“, като бронзът бе спечелен от „Комплексарите“.
Над 200 студенти взеха участие в Спортния турнир, проведен под патронажа на ректора на УНСС – проф. д-р Димитър Димитров. Главни спонсори на събитието бяха компаниите “Фантастико” и “KRASIKO SPORT”, благодарение на които участниците в състезанията бяха оборудвани с подходяща екипировка.

За контакти

02 4414 990