С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Siemens България и НПСС подписаха споразумение

Siemens България и НПСС подписаха споразумение

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Siemens България и Националното представителство на студентските съвети (НПСС) подписаха споразумение за партньорство в рамките, на което кампанията ще подкрепи организирането и провеждането на ежегодния конкурс “Национален приз Студент на годината”.
Документът бе официално подписан от д-р инж. Боряна Манолова - гл. изпълнителен директор на Сименс и г-н Даниел Парушев, председател на НПСС. Партньорството е за срок от 3 години с възможност за удължаване.
Снимки от срещата
Компанията ще бъде ексклузивен партньор на категорията „Технически науки“ и ще подкрепи категорията “Стопански науки“.
Siemens България ще предостави Голямата награда за победителя в „Технически науки“ и материални награди за класираните на второ и трето място. Компанията ще награди и победителя в „Стопански науки“.
На всички класирани на първите 3 места в двете категории ще бъде предоставена възможност за стаж в Siemens в зависимост от техния академичен профил и предпочитания.
„За нас като компания, която е изключително фокусирана върху развитието на младите професионалисти, това партньорство предоставя още една ценна възможност да насърчим най-добрите сред най-добрите и да им подадем ръка. Радваме се, че имаме възможност да си партнираме с Националното представителство на студентските съвети в тази мисия“, заяви Румяна Парушева, ръководител Комуникации и мениджър по устойчивостта на Siemens България.
"Подписването на това сътрудничество е една стъпка към реални съвместни проекти и сътрудничество в полза на студентите и кариерното им израстване. НПСС е единствената организация, която насърчава студентската активност и научните постижения и сме горди, че ще може да партнираме в тези си начинания с компания като Сименс", посочи Даниел Парушев.
Националният приз „Студент на годината” се организира ежегодно от Националното представителство на студентските съвети от 2006 г. насам с идеята да бъдат отличени най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти и докторанти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

За контакти

02 4414 990