С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

УНСС откри втора детска стая в студентските общежития

УНСС откри втора детска стая в студентските общежития

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Втора детска стая откри Университетът за национално и световно стопанство в блок 55Г на студентските общежития. Стаята е втората придобивка в помощ на малки деца на студентите от висшето училище. Първата беше открита през месец януари в блок 53Б.
На официалното откриване присъства и председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България – Даниел Парушев.
Снимки 
Създаването на детски стаи в общежитията на УНСС е инициатива на поделение „Студентски столове и общежития“ (П„ССО“).
„Искам да отбележа, че УНСС е първият университет, който създава детска стая и поздравявам за това цялото ректорско ръководство, защото вие сте добрият пример в страната. Много от университетите видяха от вас и съм сигурен, че ще започнат и те да го правят. Нека да има повече такива стаи, за да могат младите колеги, студенти и преподаватели да се радват на добри условия и да имат стимул да се развиват“, каза Даниел Парушев.
Ректорът подчерта присъствието на Даниел Парушев, като отбеляза неговия принос и решаващата ролята на НПСС за осигуряване на средствата за ремонт на блок 55Г.
Детската стая се помещава в напълно реновирано помещение със специална настилка. Оборудвана е с играчки и всичко необходимо децата и родителите им да се чувстват комфортно.

За контакти

02 4414 990