С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Даниел Парушев поздрави дипломантите на ВТУ

Даниел Парушев поздрави дипломантите на ВТУ

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Председателят на Национално представителство на студентските съвети беше сред официалните гости на тържествената церемония по връчване на дипломите на студентите от Висше Транспортно училище „Тодор Каблешков“.
Даниел Парушев поздрави абсолвентите от ВТУ и им пожела бъдещи успехи в реализацията им. Той подчерта, че от този момент започват истинските предизвикателства на живота пред тях и трябва да следват мечтите си.
Снимки
С поздравления към дипломантите се обърнаха още ректорът на ВТУ проф. д-р Даниела Тодорова, г-н Тери Ли - генерален мениджър на фирма Хуауей Технолоджис България, инж. Георги Друмев - изпълнителен директор на Холдинг БДЖ, инж. Михаил Иванов – изпълнителен директор на „ТСВ“ ЕАД, г-н Иван Омайски – председател на Клуба на офицерите и сержантите от запаса и резерва на ВМТ и ВТУ, г-н Петър Ценов – заместник генерален директор „Експлоатация“ в НКЖИ и г-н Николай Николов - началник управление „Експлоатация“ в „Метрополитен“ ЕАД.
Благодарствено слово от името на завършващите произнесе първенецът на випуска Дилмана Шопова, която е и първенец на факултет „Транспортен мениджмънт” и на специалност „Икономика на транспорта“. Председателят на НПСС поздрави лично г-жа Шопова за високите успехи в образованието и науката и благодари за съвместната работа през последния мандат в Студентски съвет.
В края на тържеството по стара академична традиция абсолвентите хвърлиха шапките си високо нагоре, накъдето са устремени техните мечти и надежди.

За контакти

02 4414 990