С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

Ръководството на НПСС участва в благотворителния пролетен бал на МУ-Пловдив

Ръководството на НПСС участва в благотворителния пролетен бал на МУ-Пловдив

Печат Е-мейл
(0 гласа)
Представители на ръководството на Националното представителство на студентските съвети в Република България бяха гости на благотворителния пролетен бал, които организира Студентски съвет на Медицински университет – Пловдив.
Закупуването на портативен ехограф за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ „Св. Георги“ беше каузата на тазгодишния пролетен бал, в който участваха 400 студенти от Медицински, Дентален, Фармацевтичен, Факултета по обществено здраве и Медицински колеж.
2
Председателят на Студентски съвет и зам.-председател на НПСС Виктория Карамилева приветства за втора поредна година колегите си и благодари на всички, които подкрепят каузата с пожелание да бъдат все така отзивчиви и съпричастни.
„Много съм развълнувана от решението да направите дарение на нашата клиника. Трогнахте всички хирурзи. Благодаря от тяхно име и от името на децата. Нека добротата продължава да Ви води, защото само добри хора стават добри лекари, стоматолози, фармацевти. Пожелавам да си изберете специалността, която е в сърцата Ви, за да работите с удоволствие. Няма по-ценно от спасяването на човешки животи. Нашата страна е богата с вас. Да пребъде България!“, каза в емоционалното си обръщение към присъстващите ръководителя на Клиниката по детска хирургия Пенка Стефанова.
8Поздрав към присъстващите отправи и председателят на Националното представителство на студентските съвети Ангел Стойков. „Давате добрия пример и много университети от цялата страна започнаха провеждането на подобни събития. Продължавайте да вдъхновявате!“, пожела той и благодари на Виктория Карамилева за организацията на прекрасното събитие, което дава добри примери на младите хора.
В тазгодишната програма участва магнетичната поп звезда Михаела Маринова. Тя даде начало на купона с изпълнение на популярните си. „Вие сте невероятни, благодаря за настроението, което създавате“, обърна се към облечените в елегантни вечерни тоалети момчета и момичета певицата, която пя повече от предвиденото, очарована от бъдещите медици, стоматолози и фармацевти. За градуса на настроението се погрижи и танцова парти формация „Мила“. На финала на вечерта бе разиграна томбола, а екипът на Студентски съвет по традиция разряза празнична торта.

За контакти

02 4414 990