С мисия за качествено образование!

НПСС Новини

НПСС връчи почетно отличие на Студентски съвет на НМА

НПСС връчи почетно отличие на Студентски съвет на НМА

Печат Е-мейл
(1 глас)
Председателят на Студентски съвет на Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров – Антонио Дачовски получи почетно отличие от ръководството на Националното представителство на студентските съвети в Република България по случай 25 години от учредяването на студентското представителство на НМА.
Почетната награда връчи лично председателят на НПСС – Ангел Стойков, който поздрави гостите на събитието в Националния музикален театър. Тържественото отбелязване на годишнината беше отбелязано с премиерния спектакъл на най-новата копродукция между Национален музикален театър “Стефан Македонски" и Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" - "Страната на усмивките".
Снимки от събитието
В изказването си председателят на НПСС се обърна към бившите възпитаници на НМА, които са били председатели на Студентски съвет от самото му учредяване до днес. Той подчерта, че работата на всеки един от тях е част от общите успехи на студентската младеж на НМА.
Романтичната оперета "Страната на усмивките" от Франц Лехар е поредната продукция, в която Студентски съвет на НМА партнира.
Ректорът на Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ награди бившите председатели с кристален плакет и грамота за приноса им в годините на развитие на Академията и студентското представителство.

За контакти

02 4414 990